Loading the content...
Navigation

Mitsubishi Electric Zubadan toplotna črpalka

Na prejšnjo stran
Opis

Opis

Toplotna črpalka Mitsubishi Electric Zubadan deluje tudi v pogojih, ki so za konkurenčne rešitve toplotnih črpalk prezahtevni. Toplotna črpalka Zubadan Inverter ogreva vodo do 60°C kar pomeni da ni nujna menjava oziroma predimenzioniranje obstoječega radiatorskega gretja saj dosega vrhunsko učinkovitost. Zubadan tehnologija je idealna rešitev za ogrevanje novogradenj in obstoječih objektov kateri imajo slabšo izolacijo.

toplotne-crpalke-pravaklima

Toplotna črpalka Mitsubishi Electric Zubadan Inverter se ponaša tudi z dovršeno DEFROST oziroma način odtaljevanja kateri poskrbi da v hladnih zimskih dneh ko se nabere sneg, led na uparjalniku naprave sproži proces odtaljevanja in tako omogoči nemoteno delovanje naprave. Interval odtaljevanja se avtomatično določi na podlagi faktorjov kot so: Zunanja temperatura, temperatura uparjalnika in čas odtaljevanja s temi podatki lahko preračuna idealno časovno razmerje med procesi odtaljevanja kateri so v primerjavi z drugimi napravami krajši do celo 50%.

toplotna-crpalka-zubadan-inverter-ogrevanje

Podobni artikli iz naše ponudbe

Toplotna črpalka LG Split

Toplotna črpalka LG Monoblock

LG ponuja na tržišču Therma V v split izvedbi. Zunanja enota je lahko kar do 50m oddaljena od stavbe in je z notranjo enoto povezana z Cu cevmi, v katerih je plinski medij R 410 A. Notranjo enoto lahko zaradi svoje lične, majhne in tihe izvedbe postavite kjerkoli v kurilnici, na hodnik ali drugi prostor.

Toplotna črpalka Fujitsu Waterstage

Toplotna črpalka Fujitsu Waterstage

Fujitsu je prenovil paleto toplotnih črpalk WATERSTAGE. Poleg trifaznih lahko ponudimo tudi enofazne HIGH POWER modele z grelno močjo 11kW ter 14kW, 16 kW pa so samo v trifazni izvedbi. Izboljšana je Liquid injection tehnologijo (tekočinsko vbrizgavanje freona v kompresor). Inženirji so razvili linearno kontrolo vbrizga tekočine v kompresorju in s tem dosegli odlično delovanje toplotne črpalke pri nizkih zunanjih temperaturah. Nazivna grelna moč se ohranja vse do zunaje temperature -7°C in šele pri nižjih zunanjih temperaturah začne rahlo padati. Grafični prikaz najdete v katalogu.

Nizkotemperaturna toplotna črpalka Daikin Altherma

Nizkotemperaturna toplotna črpalka Daikin Altherma

Toplotna črpalka Daikin Altherma LT je nizkotemperaturna toplotna črpalka katera ogeva vodo do 55°C kar pomeni da je idealna za uporabo v novogradnjah ali obstoječih gradnjah z dobro izolacijo. Tehnologija delovanja toplotne črpalke Altherma LT omogoča nemoteno in visoko učinkovito delovanje za kar grejo zasluge kvalitetnim kompresorjem kateri se uporabljajo v Daikinovih napravah. Možnost hlajenja je pri tej toplotni črpalki izvedljiva saj ima način obartnega delovanja in s tem hladi prostore, vendar je potrebno notranje hlajenje in ogrevanje izvajati preko konvektorskih radiatorjev.

Mitsubishi Electric Power Inverter toplotna črpalka

Toplotna črpalka Power Inverter Mitsubishi Electric

Toplotne črpalke Mitsubishi Electric Power Inverter so idealne za uporabo v regijah kjer zunanja se zunanja temperatura ne spusti pod -20°C saj so izdelane na način učinkovitosti do te temperature. Pri -3°C še vedno pripravljajo ogrevalno vodo pri 60°C pri -10°C se temperatura ogrevalne vode spusti na 55°C. Zaradi tega so idealne za uporabo pri novogradnjah ali obstoječih gradnjah z dobro izolacijo v načinu prenosa temperature preko talnega ogrevanja.

Visokotemperaturna toplotna črpalka Daikin Altherma

Visokotemperaturna toplotna črpalka Daikin Altherma

Visokotemperaturno toplotno črpalko Daikin Altherma HT odlikuje uporaba kaskadih kompresorjev kateri omogočajo ogrevanje vode do 80°C brez pomoči električnih grelcev tudi pri nizkih zunanjih temperaturah (-25°C). Toplotna črpalka Altherma HT je sestavljena iz dveh delov in sicer iz zunanje enote in notranje enot. Zunanja enota zajema toploto iz zunanjega zraga ter ga s pomočjo plina po ceveh prenese do notranje enote katera toploto ojača ter jo s pomočjo toplotnega izmenjevalca prenese v vodo ta ogreta voda z 80°C nato potuje po ogrevalnem krogu v radiatorje. Ogrevanje vode lahko deluje tudi v sodelovanju z sončnimi kolektorji karteri še dodatno zmanjšajo stroške ogrevanja. Poleg ogrevanja vaše ogrevalne

Toplotna črpalka Altherma Hybrid

Toplotna črpalka Daikin Altherma Hybrid

Sistem Daikin Altherma Hybrid se ponaša z kombiniranjem plinskega ogrevanja in pa sistemom toplotne črpalke zrak voda. Pametni sistem znotraj sistema kombinira in menja način delovanja glede na cenejše obratovanje sistema. Montaža sistema je enostavna saj je setavljena le iz 3 glavnih delov: zunanja enota toplotne črpalke, noteranja enota toplotne črpalke in pa modul plinskega kondenzacijskega kotla. Toplotna črpalka ogreva vodo do 80°C kar pomeni da je idealna za uporabo v novogradnjah kot pa tudi obstoječih objektih kateri imajo slabšo izolacijo in starejše radiatorje.

Toplotna črpalka LG Monoblock

Toplotna črpalka LG Monoblock

LG Therma V Monoblok zrak/voda toplotne črpalke so modeli brez notranje enote in so primerne za stanovanja oz. hiše, kjer ni prostora za montažo notranje enote. Postavimo jih ob stavbo in iz nje direktno napeljemo vodno povezavo v notranjost.
Znižajte mesečne stroške
Privarčujte in zagotovite si energetsko varčen ter okolju prijazno gospodinjstvo.
Kakovostne naprave
Zaupanje in zadovoljstvo strank opravičujemo s sledenjem najnovejšim smernicam v energetiki ter preverjenimi blagovnimi znamkami- vse na enem mestu.
Široka partnerska mreža
Usposobljenost, večletne izkušnje in široka servisna mreža nam omogoča strokovnost v fazi svetovanje pri nakupu ter kasneje ob sami vgradnji oziroma montaži naprav.
Back to top