Loading the content...
Navigation

Toplotna črpalka LG Monoblock

Na prejšnjo stran
Opis

Opis

LG ponuja popolnoma opremljen monoblok s štirimi glavnimi komponentami-zmenjevalcem temperature, invertersko vodno črpalko, električnim grelecem in ekspanzijsko posodo.

LG monoblok toplotna črpalka z inovativno invertersko tehnologijo omogoča večjo učinkovitost, nižjo raven hrupa, minimalne vibracije kompresorja in širok spekter uporabe. Dobavljive so v območjih med 3kW -16kW moči. LG monoblok toplotne črpalke so po učinkovitosti vodilne v svojem razredu, saj zaradi svoje inverterske tehnologije in inteligentnih funkcij podaljšujejo življensko dobo same naprave.

Glavna značilnost Therma V je dosežek v energetski učinkovitosti. LG BLDC inverterski kompresor varčuje z energijo tudi do 40% v primerjavi s klasičnim trifaznim motorjem. Optimiziran toplotni izmenjevalnik omogoča večjo zanesljivost delovanja in dodatno minimizira nepotrebno porabo energije.

Bistvena prednost toplotnih črpalk LG Therma V monoblok je v enostavni montaži, visoki energetski učinkovitosti in cenovno ugodni investiciji! Delujejo v območju -20 ~ 30°C zunanje temperature.

Podobni artikli iz naše ponudbe

Nizkotemperaturna toplotna črpalka Daikin Altherma

Nizkotemperaturna toplotna črpalka Daikin Altherma

Toplotna črpalka Daikin Altherma LT je nizkotemperaturna toplotna črpalka katera ogeva vodo do 55°C kar pomeni da je idealna za uporabo v novogradnjah ali obstoječih gradnjah z dobro izolacijo. Tehnologija delovanja toplotne črpalke Altherma LT omogoča nemoteno in visoko učinkovito delovanje za kar grejo zasluge kvalitetnim kompresorjem kateri se uporabljajo v Daikinovih napravah. Možnost hlajenja je pri tej toplotni črpalki izvedljiva saj ima način obartnega delovanja in s tem hladi prostore, vendar je potrebno notranje hlajenje in ogrevanje izvajati preko konvektorskih radiatorjev.

Toplotna črpalka LG Split

Toplotna črpalka LG Monoblock

LG ponuja na tržišču Therma V v split izvedbi. Zunanja enota je lahko kar do 50m oddaljena od stavbe in je z notranjo enoto povezana z Cu cevmi, v katerih je plinski medij R 410 A. Notranjo enoto lahko zaradi svoje lične, majhne in tihe izvedbe postavite kjerkoli v kurilnici, na hodnik ali drugi prostor.

Mitsubishi Electric Power Inverter toplotna črpalka

Toplotna črpalka Power Inverter Mitsubishi Electric

Toplotne črpalke Mitsubishi Electric Power Inverter so idealne za uporabo v regijah kjer zunanja se zunanja temperatura ne spusti pod -20°C saj so izdelane na način učinkovitosti do te temperature. Pri -3°C še vedno pripravljajo ogrevalno vodo pri 60°C pri -10°C se temperatura ogrevalne vode spusti na 55°C. Zaradi tega so idealne za uporabo pri novogradnjah ali obstoječih gradnjah z dobro izolacijo v načinu prenosa temperature preko talnega ogrevanja.

Mitsubishi Electric Zubadan toplotna črpalka

Toplotna črpalka Zubadan Mitsubishi Electric

Toplotna črpalka Mitsubishi Electric Zubadan Inverter uporablja patentirano tehnologijo ogrevanja na način zrak voda katera se je izkazala za eno izmed bolj učinkovitih na trgu. Delovanje toplotne črpalke Zubadan Inverter se ponaša z učinkovitim in zanesljivim delovanjom tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah za kar poskrbi Flash Injection kompresor in HIC podhlajevalnik katera poskrbita za stabilnost hladilnega medija v sistemu. Pri zunanji temperaturi -15°C toplotna črpalka še vedno deluje na maksimalni moči pri -25 pa omogoča zanesljivo in učinkovito delovanje.

Toplotna črpalka Altherma Hybrid

Toplotna črpalka Daikin Altherma Hybrid

Sistem Daikin Altherma Hybrid se ponaša z kombiniranjem plinskega ogrevanja in pa sistemom toplotne črpalke zrak voda. Pametni sistem znotraj sistema kombinira in menja način delovanja glede na cenejše obratovanje sistema. Montaža sistema je enostavna saj je setavljena le iz 3 glavnih delov: zunanja enota toplotne črpalke, noteranja enota toplotne črpalke in pa modul plinskega kondenzacijskega kotla. Toplotna črpalka ogreva vodo do 80°C kar pomeni da je idealna za uporabo v novogradnjah kot pa tudi obstoječih objektih kateri imajo slabšo izolacijo in starejše radiatorje.

Visokotemperaturna toplotna črpalka Daikin Altherma

Visokotemperaturna toplotna črpalka Daikin Altherma

Visokotemperaturno toplotno črpalko Daikin Altherma HT odlikuje uporaba kaskadih kompresorjev kateri omogočajo ogrevanje vode do 80°C brez pomoči električnih grelcev tudi pri nizkih zunanjih temperaturah (-25°C). Toplotna črpalka Altherma HT je sestavljena iz dveh delov in sicer iz zunanje enote in notranje enot. Zunanja enota zajema toploto iz zunanjega zraga ter ga s pomočjo plina po ceveh prenese do notranje enote katera toploto ojača ter jo s pomočjo toplotnega izmenjevalca prenese v vodo ta ogreta voda z 80°C nato potuje po ogrevalnem krogu v radiatorje. Ogrevanje vode lahko deluje tudi v sodelovanju z sončnimi kolektorji karteri še dodatno zmanjšajo stroške ogrevanja. Poleg ogrevanja vaše ogrevalne

Toplotna črpalka Fujitsu Waterstage

Toplotna črpalka Fujitsu Waterstage

Fujitsu je prenovil paleto toplotnih črpalk WATERSTAGE. Poleg trifaznih lahko ponudimo tudi enofazne HIGH POWER modele z grelno močjo 11kW ter 14kW, 16 kW pa so samo v trifazni izvedbi. Izboljšana je Liquid injection tehnologijo (tekočinsko vbrizgavanje freona v kompresor). Inženirji so razvili linearno kontrolo vbrizga tekočine v kompresorju in s tem dosegli odlično delovanje toplotne črpalke pri nizkih zunanjih temperaturah. Nazivna grelna moč se ohranja vse do zunaje temperature -7°C in šele pri nižjih zunanjih temperaturah začne rahlo padati. Grafični prikaz najdete v katalogu.
Znižajte mesečne stroške
Privarčujte in zagotovite si energetsko varčen ter okolju prijazno gospodinjstvo.
Kakovostne naprave
Zaupanje in zadovoljstvo strank opravičujemo s sledenjem najnovejšim smernicam v energetiki ter preverjenimi blagovnimi znamkami- vse na enem mestu.
Široka partnerska mreža
Usposobljenost, večletne izkušnje in široka servisna mreža nam omogoča strokovnost v fazi svetovanje pri nakupu ter kasneje ob sami vgradnji oziroma montaži naprav.
Back to top