Loading the content...
Navigation

Razvlažilec zraka Mitsubishi Electric MJ-E14CG-S1

Na prejšnjo stran

Podobni artikli iz naše ponudbe

Razvlažilec zraka Gree Easy

Razvlažilec zraka Gree Easy

Razvlažilec zraka Gree je idealen za hišno uporabo in sicer v prostorih kjer se želite znebiti odvečne vlage saj jo odstrani učinkovito in hitro. Plesen je prvotno vodilo za nakup razvlažilca zraka saj z uravnavanjem vlage lahko kontroliramo in zaustavimo nastanek plesni v prostoru. Razvlažilec proizvajalca Gree se ponaša z vrsto funkcijami katere vam bodo omogočile udobno in sproščeno okolje v vašem domu. Vlažnost v prostoru lahko nastavljamo s procentualno skalo katera se giblje vse od 30% do 80% vlažnosti v prostoru. Dnevno lahko Razvlažilec pri idealnih pogojih odstrani do 20l vlage kar pomeni da je uporaben tudi v sušilnicah ali kleteh. Ponaša se z 4 načini delovanja: Smart, Cont, Quiet in Dry. Pri funkciji Smart bo naprava sama določila vlažnost prostora glede na temperaturo in trenutno vlažnost v zraku. Način Cont bo poskrbel za maksimalno delovnje razvlažilca do dosega minimalne vlažnosti v prostoru, kar je idealno za uporabo v sušilnicah in prostorih z visoko stopnjo vlažnosti. Način Quiet bo poskrbel da bo naprava delovala učinkovito in skorajda neslišno kar se velikokrat uporabi v spalnih prostorih. Način Dry je usmerjen za uporabo sušenja perila, saj bo regulirala procent vlažnosti v prostoru in skrbela da se nivo vlažnosti ne dvigne nad nastavljeno vrednost.

340,00  306,00  * DDV je vključen
Znižajte mesečne stroške
Privarčujte in zagotovite si energetsko varčen ter okolju prijazno gospodinjstvo.
Kakovostne naprave
Zaupanje in zadovoljstvo strank opravičujemo s sledenjem najnovejšim smernicam v energetiki ter preverjenimi blagovnimi znamkami- vse na enem mestu.
Široka partnerska mreža
Usposobljenost, večletne izkušnje in široka servisna mreža nam omogoča strokovnost v fazi svetovanje pri nakupu ter kasneje ob sami vgradnji oziroma montaži naprav.
Back to top