Loading the content...
Navigation

Razvlažilec zraka Gree Easy

Na prejšnjo stran

Podobni artikli iz naše ponudbe

Razvlažilec zraka Mitsubishi Electric MJ-E14CG-S1

Razvlažilec zraka Mitsubishi Electric MJ-E14CG-S1

Razvlažilec vlage Mitsubishi Electric MJ-E14CG-S1 je prenosna vsestranska naprava, saj jo lahko uporabljamo v bivalnih prostorih, spalnicah, pralnicah, garažah, kleteh, mobilnih hiškah, avtodomih... Njegova vsestranska uporaba se združuje z inovativno tehnologijo Mitsubishi Electric katera skrbi za natančno uravnavanje vlage na tih in udoben način. Z enostavno uporabo ga lahko uporablja vsak saj preko LCD prikazovalnika izbiramo načine delovanja na preprost način. Njegovo tiho delovanje pomeni da ga lahko uporabljamo tudi v prostorih kjer se zahteva tišina kot naprimer spalni prostori ali pisarne. Poleg funkcije odstranjevanje vlage ima tudi vgrajen filter čiščenja zraka s tem poskrbi za čist in svež zrak saj iz zraka odstrani umazanijo in prašne delce.Razvlažilec
530,00  480,00  * DDV je vključen
Znižajte mesečne stroške
Privarčujte in zagotovite si energetsko varčen ter okolju prijazno gospodinjstvo.
Kakovostne naprave
Zaupanje in zadovoljstvo strank opravičujemo s sledenjem najnovejšim smernicam v energetiki ter preverjenimi blagovnimi znamkami- vse na enem mestu.
Široka partnerska mreža
Usposobljenost, večletne izkušnje in široka servisna mreža nam omogoča strokovnost v fazi svetovanje pri nakupu ter kasneje ob sami vgradnji oziroma montaži naprav.
Back to top