Loading the content...
Navigation

Mitsubishi Electric MSZ-SF STANDARD

Na prejšnjo stran
Opis

Opis

Dizajn notranje enote je preprost in nevsiljiv, naprava je komaj opazna poleg svojega izgleda pa je tudi izjemno tiha, saj deluje z jakostjo zvoka 21 dB(A) med ogrevanjem in hlajenjem.

Patentirane dvojne lamele omogočajo klimatski napravi enakomerno razporeditev hladnega ali toplega zraka v prostoru.
Možna je samostojna montaža ali povezava v multisplit sisteme. Na zunanjo napravo MXZ lahko povežemo 2 do 8 naprav in jih namestimo v posamezne sobe v hiši ter ustvarimo ugodno klimo v notranjem okolju.

Elegantna in prilagodljiva oblika, ki se nevpadljivo združuje z arhitekturo prostora. Model SF je namenjen hlajenju in ogrevanju manjših kot tudi večjih prostorov. Ponaša se z izredno varčnim hlajenjem in ogrevanjem (tudi pri zunanji temperaturi -20°C) z DC inverter tehnologijo. Vgrajen ima nano platinasti filter, ki nevtralizira bakterije, viruse, alergene in neprijetne vonjave. Klimatsko napravo odlikuje izjemno tiho delovanje, ki se lahko primerja z šumenjem listja. Delovanje klimatske naprave določamo s tedenskim časovnikom, notranjo enoto pa je možno povezati na multi-split zunanjo enoto. MSZ-SF v Vašem domu ustvari zdravo prijetno bivalno okolje.

V našem prodajnem programu ponujamo tudi STANDARD model, stensko klimatsko napravo MSZ-SF, ki nikoli ne razočara in je primerna za vsak prostor. Tako kot ostale klimatske naprave je tudi ta sestavljena iz notranje in zunanje enote, pri kateri ima notranja enota možnost dveh dimenzij. Večje notranje enote, od moči 2.5 kW do 5.0 kW, so primerne za namestitev v dnevne prostore, hodnike, spalnice večjih kvadratur. Druga manjša enota, od moči 1.5 do 2.0 kW, dimenzij 250x760x168 mm pa je namenjena za namestitev v manjše prostore vašega doma.

Tako imenovana standard klimatska naprava deluje izjemno tiho, zato je zelo primerna tudi za spalne prostore. Sama naprava ima vgrajeni nano platinasti filter za čiščenje zraka, ki je sestavljen iz več majhnih nano platino keramičnih delcev, ki nevtralizirajo viruse, bakterije, alergene in neprijetne vonjave, s tem pa je v prostoru, kjer bivate, klima prijetnejša. Filter za čiščenje zraka ima dolgo življenjsko dobo, pri čemer ga za normalno delovanje, občasno odpnemo iz naprave, operemo z mlačno vodo, osušimo in namestimo nazaj v napravo.

Enostavni daljinski upravljalnik, katerega dobite v paketu s klimatsko napravo, omogoča delovanje klimatske naprave po vaših željah in ima vgrajeno funkcijo tedenske časovne nastavitve delovanja. Z nastavitvami želenih temperatur tako dodatno privarčujemo z energijo.

Notranja enota je izredno praktična za namestitev tako na enojno ali na multi izvedbo, na katero lahko namestimo tudi do 8 notranjih enot.

Delovanje klimatske naprave

Dovod zraka iz naprave v prostor poteka preko zgornje in spodnje lopute, ki sta opremljeni z dvema ločenima motorjema za dvojni učinek izpiha zraka. Izpih iz naprave je prilagojen glede na funkcijo delovanja. Pri hlajenju sta lameli nameščeni horizontalno, da hladen zrak ne piha direktno v ljudi, pri gretju pa loputi delujeta izmenično v nizkih intervalnih premikih tako, da se poveča dovajanje toplega zraka v prostor proti tlom. Poleg hlajenja naprava omogoča tudi varčno ogrevanje vaših prostorov. Z različico zunanje enote z oznako VEH, vam je zagotovljeno ogrevanje tudi pri ekstremno nizki zunanji temperaturi -20°C.

Tehnične lastnosti

Podobni artikli iz naše ponudbe

Samsung AR7580 WIND-FREE

Klimatska naprava Samsung AR7580 WIND-FREE

• Wind-Free edinstveno hlajenje brez pihanja • Moderna trikotna oblika • 10 let garancije na kompresor • Tiho delovanje - samo 19 dB. • Napredna filtracija - zrak brez virusov in bakterij (certificirano pri TÜV Rheinland). • 2 stopnji hlajenja • 8-polni digitalni inverter (8-polni kompresor, POWERboost tehnologija)
Na voljo od 390,00 

*DDV je vključen

Samsung AR9670 PREMIUM

Klimatska naprava Samsung AR9670 PREMIUM

Klimatska naprava Sasmsung AR9670 z moderno trikotno obliko in z 10 letno garancijo na delovanje kompresorja.
Na voljo od 904,00 

*DDV je vključen

KLIMA NAPRAVA DAIKIN FVXS-F

KLIMA NAPRAVA DAIKIN FVXS-F

Talna klimatska naprava Daikin FVXS-F je odlična za ogrevanje kot pa tudi za hlajenje. Njena kompaktnost omogoča postavitev v še tako zahtevne prostore. Zaradi njene kompatibilnosti z prostori jo je mogoče namestiti ob zid ali pa ugreznjeno. Klimatska naprava Daikin FVXS-F se ponaša z izredno tihim delovanjem, saj je bila glasnost izmerjena pri le 23 dB kar nam omogoča sproščeno bivanje. Za prostor popolne temperature skrbi funkcija samodejnega navpičnega nagiba lamel katere učinkovito razporedijo temperaturo po prostoru. Možna je tudi funkcija spletnega upravljanje kar nam omogoča nastavitev klimatske naprave četudi nismo doma.
Na voljo od 1.057,00 

*DDV je vključen

KLIMATSKA NAPRAVA GREE LOMO

KLIMATSKA NAPRAVA GREE LOMO

Filtri COLD PLASMA skrbijo za čist zrak tako da odstrnjujejo nerijetne vonjarve,bakterije in prah. funkcija AVTOMATSKEGA ČIŠČENJA nam omogoča samodejno čiščenje po uporabi saj klimatska naprava izpihuje zrak tako da posuši notranjost notranje enote in tako prepreči nastajanje neprijetnih vonjav. DVOSTOPENJSKI KOMPRESOR omogoče večji izkoristek ter pripravljenost klimatske naprave za nemudno gretje in hlajenje. Senzorji na zunanji enoti poskrbijo da vaša naprave ne izgublja na moči, saj zaznavajo kdaj je potrebno uporabiti funkcijo odmrzavanja.
Na voljo od 489,00 

*DDV je vključen

Kaysun Prodigy klimatska naprava

Klimatska naprava Kaysun Prodigy

Klimatska naprava Prodigy je novost na slovenskem tržišču. Odlikujejo jo preproste linije z izredno tihim delovanjem 20 db . Naprava ima možnost nastavitve dnevnega časovnika, za bolj zahtevne uporabnike pa je možnost upravljanje klima naprave kar preko mobilne naprave. Je energetsko varčna saj spada v razred A++. Klimatska naprava se odlično znajde tudi pozimi - možnost ogrevanje do zunanje temperature -20 celzija. Zunanja enota naprave se lahko kombinira v kombinaciji z dvema notranjima ali več.
Na voljo od 494,00 

*DDV je vključen

Panasonic RE RKE standard inverter

Panasonic UE RKE

Klimatske naprave z oznako RE odlikujejo moč in učinkovitost ter odličen energijski razred A++/A+.v grelnem načinu lahko naprava deluje tudi do -15 °C zunanje temperature.te modeli se ponašajo z zelo učinkovitimi filtri kateri skrbijo za čist zrak ter maksimalno udobje v prostoru.

Na voljo od 642,00 

*DDV je vključen

KLIMATSKA NAPRAVA DAIKIN URURU SARARA

KLIMATSKA NAPRAVA DAIKIN URURU SARARA

Stenska klimatska naprava omogoča kombinacijo petih različnih načinov obdelave zraka v prostoru: hlajenje, ogrevanje, prečiščevanje zraka, vlaženje zraka ter razvlaževanje zraka. Posebna tehnologija omogoča razvlaževanje zraka brez izgube toplote v prostoru. Tehnologija Daikin Flash Streamer omogoča izboljšano kakovost čiščenje zraka . Model Ururu Sarara spada v razred najučinkoviteješe energetsko varčnih klimatskih naprav (SEER in SCOP = A+++). Klimatska naprava ima vgrajen 3-področno inteligentno oko, ki preprečuje usmerjanje zračnega toka v telo osebe v prostoru.
Na voljo od 2.161,00 

*DDV je vključen

Mitsubishi Electric SEZ-KD

Klimatska naprava Mitsubishi Electric SEZ-KD

Posebnost klimatske naprave SEZ-KD je, da je ob uspešni vgradnji v prostor notranja enota nevidna. Skrijemo jo v spuščen strop ali jašek, z višino 200 mm in globino 700 mm pa nam naprava dopušča veliko možnosti za montažo (pimerna je tudi za nizko spuščene strope). Še posebej primerna za večje stanovanjske enote, nakupovalna središča in hotele.

KLIMATSKA NAPRAVA DAIKIN NEXURA

KLIMATSKA NAPRAVA DAIKIN NEXURA

Daikin NEXURA je klimatska naprava talnega načina katere oblika je še tako moderna. Sprednji del plošče pri notranji enoti je aluminijast, kar pomeni da izgleda odlično pri vseh stilih notranje opreme. Klimatska naprava NEXURA lahko tudi ogreva in tako služi svojemu namenu tudi ko je zima. Ponaša se tudi z izredno tihim delovanjem saj je njena delovna višina hrupa le 22 dB. Premikanje lamel na zgornji strani klimatske naprave skrbi za enakomerno razporejanje temperature.
Na voljo od 1.544,00 

*DDV je vključen

Samsung MALDIVES

Samsung AR5000 1.1

V kolikor najdete ugodnejšo ponudbo nas kontaktirajte in potrudili se bomo, da vam ponudimo najboljše pogoje!
Na voljo od 629,00 

*DDV je vključen

Znižajte mesečne stroške
Privarčujte in zagotovite si energetsko varčen ter okolju prijazno gospodinjstvo.
Kakovostne naprave
Zaupanje in zadovoljstvo strank opravičujemo s sledenjem najnovejšim smernicam v energetiki ter preverjenimi blagovnimi znamkami- vse na enem mestu.
Široka partnerska mreža
Usposobljenost, večletne izkušnje in široka servisna mreža nam omogoča strokovnost v fazi svetovanje pri nakupu ter kasneje ob sami vgradnji oziroma montaži naprav.
Back to top