Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0,00 

No products in the cart.

Mitsubishi Electric MSZ-SF STANDARD

Na prejšnjo stran
Opis

Opis

Dizajn notranje enote je preprost in nevsiljiv, naprava je komaj opazna poleg svojega izgleda pa je tudi izjemno tiha, saj deluje z jakostjo zvoka 21 dB(A) med ogrevanjem in hlajenjem.

Patentirane dvojne lamele omogočajo klimatski napravi enakomerno razporeditev hladnega ali toplega zraka v prostoru.
Možna je samostojna montaža ali povezava v multisplit sisteme. Na zunanjo napravo MXZ lahko povežemo 2 do 8 naprav in jih namestimo v posamezne sobe v hiši ter ustvarimo ugodno klimo v notranjem okolju.

Elegantna in prilagodljiva oblika, ki se nevpadljivo združuje z arhitekturo prostora. Model SF je namenjen hlajenju in ogrevanju manjših kot tudi večjih prostorov. Ponaša se z izredno varčnim hlajenjem in ogrevanjem (tudi pri zunanji temperaturi -20°C) z DC inverter tehnologijo. Vgrajen ima nano platinasti filter, ki nevtralizira bakterije, viruse, alergene in neprijetne vonjave. Klimatsko napravo odlikuje izjemno tiho delovanje, ki se lahko primerja z šumenjem listja. Delovanje klimatske naprave določamo s tedenskim časovnikom, notranjo enoto pa je možno povezati na multi-split zunanjo enoto. MSZ-SF v Vašem domu ustvari zdravo prijetno bivalno okolje.

V našem prodajnem programu ponujamo tudi STANDARD model, stensko klimatsko napravo MSZ-SF, ki nikoli ne razočara in je primerna za vsak prostor. Tako kot ostale klimatske naprave je tudi ta sestavljena iz notranje in zunanje enote, pri kateri ima notranja enota možnost dveh dimenzij. Večje notranje enote, od moči 2.5 kW do 5.0 kW, so primerne za namestitev v dnevne prostore, hodnike, spalnice večjih kvadratur. Druga manjša enota, od moči 1.5 do 2.0 kW, dimenzij 250x760x168 mm pa je namenjena za namestitev v manjše prostore vašega doma.

Tako imenovana standard klimatska naprava deluje izjemno tiho, zato je zelo primerna tudi za spalne prostore. Sama naprava ima vgrajeni nano platinasti filter za čiščenje zraka, ki je sestavljen iz več majhnih nano platino keramičnih delcev, ki nevtralizirajo viruse, bakterije, alergene in neprijetne vonjave, s tem pa je v prostoru, kjer bivate, klima prijetnejša. Filter za čiščenje zraka ima dolgo življenjsko dobo, pri čemer ga za normalno delovanje, občasno odpnemo iz naprave, operemo z mlačno vodo, osušimo in namestimo nazaj v napravo.

Enostavni daljinski upravljalnik, katerega dobite v paketu s klimatsko napravo, omogoča delovanje klimatske naprave po vaših željah in ima vgrajeno funkcijo tedenske časovne nastavitve delovanja. Z nastavitvami želenih temperatur tako dodatno privarčujemo z energijo.

Notranja enota je izredno praktična za namestitev tako na enojno ali na multi izvedbo, na katero lahko namestimo tudi do 8 notranjih enot.

Delovanje klimatske naprave

Dovod zraka iz naprave v prostor poteka preko zgornje in spodnje lopute, ki sta opremljeni z dvema ločenima motorjema za dvojni učinek izpiha zraka. Izpih iz naprave je prilagojen glede na funkcijo delovanja. Pri hlajenju sta lameli nameščeni horizontalno, da hladen zrak ne piha direktno v ljudi, pri gretju pa loputi delujeta izmenično v nizkih intervalnih premikih tako, da se poveča dovajanje toplega zraka v prostor proti tlom. Poleg hlajenja naprava omogoča tudi varčno ogrevanje vaših prostorov. Z različico zunanje enote z oznako VEH, vam je zagotovljeno ogrevanje tudi pri ekstremno nizki zunanji temperaturi -20°C.

Podobni artikli iz naše ponudbe

Mitsubishi Electric MSZ-GF

Klimatske naprave Mitsubishi Electric MSZ-GF

Standardni model z varčnim delovanjem. Klimatska naprava je primerna za montažo v daljše in večje prostore, saj s funkcijama »široko« in »dolgo« kroženje zraka zagotavlja, da svež zrak doseže tudi najbolj oddaljene točke prostora. Naprava pokriva do 150 stopnjski kot in s funkcijo kroženja zraka lahko doseže do kar 12 metrov. Vgrajen ima nano platinasti filter za učinkovito čiščenje zraka. Delovanje klimatske naprave lahko prilagodimo našim željam z enostavnim tedenskim časovnikom.
Na voljo od 1.539,95 

*DDV je vključen

KLIMATSKA NAPRAVA DAIKIN BOP

KLIMATSKA NAPRAVA DAIKIN BOP

Stenska klimatska naprava Daikin BOP je primerna za hlajenje in ogrevanje prostorov. Je energetsko varčna in je omogoča enostavno vzdrževanje.
Na voljo od 725,00 

*DDV je vključen

Mitsubishi Electric SEZ-KD

Klimatska naprava Mitsubishi Electric SEZ-KD

Posebnost klimatske naprave SEZ-KD je, da je ob uspešni vgradnji v prostor notranja enota nevidna. Skrijemo jo v spuščen strop ali jašek, z višino 200 mm in globino 700 mm pa nam naprava dopušča veliko možnosti za montažo (pimerna je tudi za nizko spuščene strope). Še posebej primerna za večje stanovanjske enote, nakupovalna središča in hotele.

Mitsubishi Electric MSZ-HJ CLASSIC

Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-HJ CLASSIC

Osnovni klasičen model klimatske naprave MSZ HJ v beli barvi odlikujejo nevtralne linije. Ta linija klimatskih naprava dosega energetsko varčnost A – A (SEER - SCOP). Klimatska naprava velja za izredno tiho, in sicer šum delovanja 22 dB(A).
Na voljo od 558,93 

*DDV je vključen

Kaysun Aurea II klimatska naprava

Klimatska naprava Kaysun Prodigy

Stilsko elegantna notranja enota španskega proizvajalca. Klimatska naprava velja za izredno tiho delovanje saj je jakost izmerjena izmerjena le na 21 dB. Napravo lahko upravljamo preko priloženega daljica z dnevnim časovnikom ali pa kar preko pamentne naprave na poti domov. Klimatska naprava Prodigy spada med varčnejše klimatske naprave saj z energetskim razredom A++ spada v energetsko varčnejše naprave v svojem razredu. Pozimi ogreva vse do -20 Celzija in je na voljo tako v split kot tudi multi split izvedbi. Klimatska naprava je idealno razmerje med ceno.
Na voljo od 515,00 

*DDV je vključen

Samsung AR7580 WIND-FREE

Klimatska naprava Samsung AR7580 WIND-FREE

• Wind-Free edinstveno hlajenje brez pihanja • Moderna trikotna oblika • 10 let garancije na kompresor • Tiho delovanje - samo 19 dB. • Napredna filtracija - zrak brez virusov in bakterij (certificirano pri TÜV Rheinland). • 2 stopnji hlajenja • 8-polni digitalni inverter (8-polni kompresor, POWERboost tehnologija)
Na voljo od 910,00 

*DDV je vključen

KLIMA NAPRAVA DAIKIN FVXS-F

KLIMA NAPRAVA DAIKIN FVXS-F

Talna klimatska naprava Daikin FVXS-F je odlična za ogrevanje kot pa tudi za hlajenje. Njena kompaktnost omogoča postavitev v še tako zahtevne prostore. Zaradi njene kompatibilnosti z prostori jo je mogoče namestiti ob zid ali pa ugreznjeno. Klimatska naprava Daikin FVXS-F se ponaša z izredno tihim delovanjem, saj je bila glasnost izmerjena pri le 23 dB kar nam omogoča sproščeno bivanje. Za prostor popolne temperature skrbi funkcija samodejnega navpičnega nagiba lamel katere učinkovito razporedijo temperaturo po prostoru. Možna je tudi funkcija spletnega upravljanje kar nam omogoča nastavitev klimatske naprave četudi nismo doma.
Na voljo od 1.057,00 

*DDV je vključen

Samsung MALDIVES

Samsung AR5000 1.1

V kolikor najdete ugodnejšo ponudbo nas kontaktirajte in potrudili se bomo, da vam ponudimo najboljše pogoje!
Na voljo od 629,00 

*DDV je vključen

Mitsubishi Electric SLZ-KF

Klimatska naprava Mitsubishi Electric SLZ-KF

Stropna klimatska naprava SLZ KF je primerna za stropne namestitve, kjer je manevrskega prostora bolj malo. Je tiha in primerna za spalnice, dnevne sobe in poslovne prostore.
Na voljo od 1.239,22 

*DDV je vključen

Mitsubishi Electric MSZ-FH DELUXE

Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-FH DELUXE

Klimatska naprava MSZ-FH DELUXE napredne inverterske tehnologije Japonskega porekla predstavlja kombinacijo naprave z najvišjimi energetskimi izkoristki (A+++) na tržišču in napredno tehnologijo čiščenja zraka.
Na voljo od 934,00 

*DDV je vključen

Znižajte mesečne stroške
Privarčujte in zagotovite si energetsko varčen ter okolju prijazno gospodinjstvo.
Kakovostne naprave
Zaupanje in zadovoljstvo strank opravičujemo s sledenjem najnovejšim smernicam v energetiki ter preverjenimi blagovnimi znamkami- vse na enem mestu.
Široka partnerska mreža
Usposobljenost, večletne izkušnje in široka servisna mreža nam omogoča strokovnost v fazi svetovanje pri nakupu ter kasneje ob sami vgradnji oziroma montaži naprav.
Back to top