Loading the content...
Navigation

Toplotna črpalka Fujitsu Waterstage

Na prejšnjo stran
Opis

Opis

WATERSTAGE je ekonomičen in čist sistem ogrevanja ali hlajenja, ki uporablja edinstveno tehnologijo toplotne črpalke.
Fujitsu je v razvojnih laboratorijih v mestu Kawasaki na Japonskema razvil tehnologijo, ki temelji na dolgoletnem raziskovanju in razvoju uporabe neomejenega zračno-termalnega vira toplote.

Glavne prednosti sistema Waterstage so nizki obratovalni stroški, čist in zdrav sistem, ki ne izloča škodljivih snovi, neprijetnih vonjav ali umazanije, tiho deluje, ima enostavno vzdrževanje in dolgo življenjsko dobo.

S širokim spektrom ogrevalnih sistemov od talnega do radiatorskega gretja do produkcije sanitarne tople vode za gospodinjstvo ali za plavalni bazen je poskrbljeno za potrebe vsakega doma. Ta okolju prijazen sistem ima v primerjavi z gretjem na kurilno olje, plin ali druga goriva neprimerljivo manjše emisije CO2. Pri letnem povprečju emisij CO2 ima glede na gretje na plin približno 65% manjše emisije CO2.

Podobni artikli iz naše ponudbe

Toplotna črpalka Altherma Hybrid

Toplotna črpalka Daikin Altherma Hybrid

Sistem Daikin Altherma Hybrid se ponaša z kombiniranjem plinskega ogrevanja in pa sistemom toplotne črpalke zrak voda. Pametni sistem znotraj sistema kombinira in menja način delovanja glede na cenejše obratovanje sistema. Montaža sistema je enostavna saj je setavljena le iz 3 glavnih delov: zunanja enota toplotne črpalke, noteranja enota toplotne črpalke in pa modul plinskega kondenzacijskega kotla. Toplotna črpalka ogreva vodo do 80°C kar pomeni da je idealna za uporabo v novogradnjah kot pa tudi obstoječih objektih kateri imajo slabšo izolacijo in starejše radiatorje.

Toplotna črpalka LG Monoblock

Toplotna črpalka LG Monoblock

LG Therma V Monoblok zrak/voda toplotne črpalke so modeli brez notranje enote in so primerne za stanovanja oz. hiše, kjer ni prostora za montažo notranje enote. Postavimo jih ob stavbo in iz nje direktno napeljemo vodno povezavo v notranjost.

Visokotemperaturna toplotna črpalka Daikin Altherma

Visokotemperaturna toplotna črpalka Daikin Altherma

Visokotemperaturno toplotno črpalko Daikin Altherma HT odlikuje uporaba kaskadih kompresorjev kateri omogočajo ogrevanje vode do 80°C brez pomoči električnih grelcev tudi pri nizkih zunanjih temperaturah (-25°C). Toplotna črpalka Altherma HT je sestavljena iz dveh delov in sicer iz zunanje enote in notranje enot. Zunanja enota zajema toploto iz zunanjega zraga ter ga s pomočjo plina po ceveh prenese do notranje enote katera toploto ojača ter jo s pomočjo toplotnega izmenjevalca prenese v vodo ta ogreta voda z 80°C nato potuje po ogrevalnem krogu v radiatorje. Ogrevanje vode lahko deluje tudi v sodelovanju z sončnimi kolektorji karteri še dodatno zmanjšajo stroške ogrevanja. Poleg ogrevanja vaše ogrevalne

Toplotna črpalka LG Split

Toplotna črpalka LG Monoblock

LG ponuja na tržišču Therma V v split izvedbi. Zunanja enota je lahko kar do 50m oddaljena od stavbe in je z notranjo enoto povezana z Cu cevmi, v katerih je plinski medij R 410 A. Notranjo enoto lahko zaradi svoje lične, majhne in tihe izvedbe postavite kjerkoli v kurilnici, na hodnik ali drugi prostor.

Mitsubishi Electric Zubadan toplotna črpalka

Toplotna črpalka Zubadan Mitsubishi Electric

Toplotna črpalka Mitsubishi Electric Zubadan Inverter uporablja patentirano tehnologijo ogrevanja na način zrak voda katera se je izkazala za eno izmed bolj učinkovitih na trgu. Delovanje toplotne črpalke Zubadan Inverter se ponaša z učinkovitim in zanesljivim delovanjom tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah za kar poskrbi Flash Injection kompresor in HIC podhlajevalnik katera poskrbita za stabilnost hladilnega medija v sistemu. Pri zunanji temperaturi -15°C toplotna črpalka še vedno deluje na maksimalni moči pri -25 pa omogoča zanesljivo in učinkovito delovanje.

Mitsubishi Electric Power Inverter toplotna črpalka

Toplotna črpalka Power Inverter Mitsubishi Electric

Toplotne črpalke Mitsubishi Electric Power Inverter so idealne za uporabo v regijah kjer zunanja se zunanja temperatura ne spusti pod -20°C saj so izdelane na način učinkovitosti do te temperature. Pri -3°C še vedno pripravljajo ogrevalno vodo pri 60°C pri -10°C se temperatura ogrevalne vode spusti na 55°C. Zaradi tega so idealne za uporabo pri novogradnjah ali obstoječih gradnjah z dobro izolacijo v načinu prenosa temperature preko talnega ogrevanja.

Nizkotemperaturna toplotna črpalka Daikin Altherma

Nizkotemperaturna toplotna črpalka Daikin Altherma

Toplotna črpalka Daikin Altherma LT je nizkotemperaturna toplotna črpalka katera ogeva vodo do 55°C kar pomeni da je idealna za uporabo v novogradnjah ali obstoječih gradnjah z dobro izolacijo. Tehnologija delovanja toplotne črpalke Altherma LT omogoča nemoteno in visoko učinkovito delovanje za kar grejo zasluge kvalitetnim kompresorjem kateri se uporabljajo v Daikinovih napravah. Možnost hlajenja je pri tej toplotni črpalki izvedljiva saj ima način obartnega delovanja in s tem hladi prostore, vendar je potrebno notranje hlajenje in ogrevanje izvajati preko konvektorskih radiatorjev.
Znižajte mesečne stroške
Privarčujte in zagotovite si energetsko varčen ter okolju prijazno gospodinjstvo.
Kakovostne naprave
Zaupanje in zadovoljstvo strank opravičujemo s sledenjem najnovejšim smernicam v energetiki ter preverjenimi blagovnimi znamkami- vse na enem mestu.
Široka partnerska mreža
Usposobljenost, večletne izkušnje in široka servisna mreža nam omogoča strokovnost v fazi svetovanje pri nakupu ter kasneje ob sami vgradnji oziroma montaži naprav.
Back to top